Bewust ZIJN

Emoties, wat willen ze jou vertellen...

Een ontdekkingstocht door je emoties in 8 modules.

“Het zijn niet de uitdagingen die op ons pad komen... Het is de manier waarop we reageren op deze uitdagingen dat bepaalt hoe we ons voelen over onszelf en ons leven. Alleen door te onderzoeken wat ons tegenhoudt, ontdekken we vrijheid en vooruitgang”.

We laten ons leven vaak leiden door emoties. Emotionele reacties komen meestal uit onbewuste impulsen waardoor er veel misverstanden kunnen ontstaan.

Als je meer weet over je emoties en wat ze je eigenlijk willen vertellen, zal je leven een stuk rustiger worden.

Het is namelijk heel logisch!
Emoties zijn reacties op gedachten.

Wist je dat er dagelijks zo'n 60.000 gedachten voorbij komen? De meeste gedachten laten we gewoon voorbij gaan. Pas als we een gedachte door ons overtuigingen systeem halen (bewust of onbewust) maken we hem 'waar'. Daarop volgt een emotionele reactie, die zowel positief als negatief kan zijn...

Wanneer je dus een emotie voelt, geeft deze je informatie over dat wat je hebt geloofd en of dit wel of niet harmoniseert met wie jij werkelijk bent.

Doet dat het niet, dan doet dat pijn. Deze emotionele pijn wil jou alert maken zodat je, bij de eerstvolgende kans, een andere gedacht kiest.

Het is dus belangrijk te beseffen dat, als er een pijnlijke emotie opkomt, er een verhaal aan vooraf ging. Je hebt een gedachte (overtuiging) geloofd die niet bij jou past!

Jouw emoties zijn namelijk een perfect feedback systeem dat jou helpt om juist die gedachten te kiezen die je op een opbouwende, positieve manier gaan ondersteunen.

BewustZIJN is een trajact van 8 wekelijkse modules.

In elke module kijken we naar:
- Gevoelens en Emoties per Emotiegroep
- Blokkades en klachten
- Vecht- of vluchtgedrag
- Wat kost jou energie en wat geeft jou energie
- De kracht van edelstenen en kristallen

Wil jij ook leren wat jouw emoties je willen vertellen?
Schrijf je dan in!

Dit traject kan zowel persoonlijk worden gevolgd als in groepsverband. We werken dan in een kleine groep van max. 5 personen.

Tarief:
Groepstraject € 499 p/p
Persoonlijk traject € 749

Inclusief:
- 9 edelstenen, passend bij het thema van de week
- Mooie cursusmap als blijvend en waardevol naslagwerk

Verder nog nodig: De Emotie Encyclopedie door Vera Helleman ( bij ons verkrijgbaar )