Hartcoherentie

Laat je hart spreken…

Ons hart is onlosmakelijk verbonden met onze ademhaling. Hartcoherentie gaat nog iets verder dan alleen het meten van de hartslag, hiermee wordt namelijk de hartritme variatie (HRV) aangegeven. De Hartcoherentie is de variatie in tijd tussen de twee opeenvolgende hartslagen.

Een goede Hartcoherentie is het bewijs dat iemand gezond is, zowel lichamelijk als geestelijk. De regelmaat van je hartslag verraadt de spanning in je lijf. Mensen met stress hebben een lage Hartcoherentie.

Bij een Hartcoherentie sessie word je begeleid bij jouw levensthema’s. Zo mag je beslissingen, ervaringen, blokkades en trauma’s vanuit Hartcoherentie voelen, zien, (her)beleven, omarmen en loslaten.

Via de ademhaling word je naar Hartcoherentie begeleid. De EmWave meetapparatuur helpt je hierbij.

Vanuit deze coherentie wordt een gesprek gevoerd over een probleem, een spanning
of juist een verlangen, zodat er een nieuw perspectief ontstaat op je eigen leven en er andere vrijere keuzes gemaakt kunnen worden. Voorbij alle beperkende overtuigingen en angsten..

Een Hartcoherentie sessie is een bijzondere beleving, waarbij je in diepe ontspanning, antwoorden krijgt via je hart in plaats van je mind.

Tarief:
90 minuten € 159