Massage Coaching

E V E R Y B O D Y has a story!

Uncried tears,
Niet-gehuilde tranen…

Ooit heb je ergens opgepikt dat gevoelens en emoties een plek moeten krijgen in je lichaam.
Of je het nou hebt afgekeken van ouders, opgepikt hebt bij vrienden, school of werk. Er is ooit een tijd geweest dat je hebt begrepen, dat je het zo moet doen… Emoties wegduwen, tranen wegslikken en weer doorgaan..

Door de jaren heen heb je dus energie opgeslagen op allerlei verschillende plekken in je lichaam. Maar, verstopte emotie wil graag in beweging komen… Op een gegeven moment zal je lijf dan ook aangeven dat het van die energie af wil. Dat kan zijn door fysieke ongemakken of het vastlopen in je hoofd.

Een therapeutische massage maakt jouw lichamelijke blokkades los. Door de aanraking maak je contact met het stuk wat je diep had weggestopt…

Je mag dan in alle veiligheid de emotie doorvoelen en loslaten door het met de stroom van je adem mee te geven..

Met het verdwijnen van de verkramping komen de oude tranen... De tranen die zo diep waren weggestopt, waar je destijds gewoon overheen bent gestapt.. Ervaar wat loskomt en laat het stromen. Er komt letterlijk weer ruimte in je lichaam.. en dat lucht op!

Wat heb jij diep weggestopt?

''Imagine teardrops left uncried,
from pain trapped deep inside.
Waiting to escape
through the windows of your eyes... ,,


Dichter bij jezelf...

Therapeutische Massage en Coaching zijn een krachtige combinatie. Het brengt je dichter bij jezelf en laat energie weer vrij stromen. Hierdoor kunnen niet alleen lichamelijke klachten worden opgelost, ook veel emotionele problemen verdwijnen als je lijf weer stroomt.

Je lijf vertelt jou precies dat wat je hoofd soms weg redeneert.
Je lijf gaat voorbij al je verhalen en smoesjes.

Een Therapeutische Massage Coaching is een ontdekkingsreis, geeft je inzicht en innerlijke rust.

Tarief:
  90 min € 139
120 min € 169