Sport Massage

Een technische massage, met behulp van Zechsal magnesium, bij sportblessures en spierpijn. Indien nodig, met behandelplan voor duurzame revalidatie door middel van Functional Personal Training.

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding
van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam.

Waarom sportmassage?
Je kunt zowel enkele dagen voor als enkele dagen na een flinke inspanning een
deep tissue massage of een sportmassage nemen. Sportmassages worden ook preventief gebruikt om blessures te voorkomen. Als je al last hebt van een blessure, dan zorgt een sportmassage voor sneller herstel.

Hoe werkt een sportmassage?
We starten met een ZechsalSport magnesium pakking zodat je spieren goed kunnen ontspannen. Bij een sportmassage wordt namelijk stevig gemasseerd, waarbij bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd, wat soms niet zo prettig aanvoelt. Bedenk dan dat je even door de zure appel heen moet bijten, voordat je je beter gaat voelen. Je lichaam geeft met deze pijn namelijk aan dat er iets niet goed zit en juist dát wordt verholpen.

Tarief:
60 minuten € 89