ALKA® Bad 1200gr

Merk: - Alka®

Een diepe ontzuring dankzij natriumbicarbonaat
Ontspannen spieren door Calcium en Magnesium
Optimale vochtregulering met Kalium en Natrium
Diepe zuivering van de huid door bitterzout
Inhoud: 1200 gr (voor ±24 ligbaden of ±144 hand- of voetbaden)

Alka® Bad is speciaal basisch badzout om te genieten van ontzurende lig-, hand- of voetbaden.

De zeer rijke basische mineralenformule helpt het lichaam met het afvoeren van zure afvalstoffen en ondersteunt alle huidcondities.

Wat is Alka® Bad?
In veel culturen is baden een aangename traditie, een zinvol ritueel of een luxe. Baden is een combinatie van rust, comfort en warmte. Drie dingen die steeds zeldzamer worden in ons dagelijks leven. Alka® Bad is een speciaal badzout om te genieten van ontzurende volle, hand- of voetbaden.

De zeer rijke mineraalformule van Alka® Bad geeft het badwater een optimale basische waarde van ongeveer pH 8,5, waardoor je huid een diepe reiniging krijgt. Het bevordert de afvoer van zure afvalstoffen en stimuleert de aanmaak van nieuwe gezonde huidcellen. Je huid kan weer ademen en wordt heerlijk zacht.

Waarom is een basische huidverzorging belangrijk?
De pH van onze huid is altijd lichtjes zuur, maar waarom? Zure afvalstoffen verlaten ons lichaam via de huid. Maar naarmate het lichaam in de loop der jaren zuurder wordt, wordt het natuurlijke regulerings- en vernieuwingsproces van de huid verstoord. Nieuwe huidcellen rijpen of sterven te snel af. De huid raakt verzuurd, droogt uit of wordt vet, met allerlei huidklachten tot gevolg.

Gezonde mensen hebben een zuur huidoppervlak met een pH-waarde van 5,5. Deze pH-waarde is veel lager bij mensen met een verzuurd lichaam. De epidermis wordt dan een broedplaats voor ziekteverwekkers. Dit veroorzaakt allerlei huidaandoeningen. Basische huidverzorgingsproducten worden gebruikt om dit te voorkomen. In tegenstelling tot andere huidverzorgingsproducten, die vaak een te lage of te hoge pH-waarde hebben, bevatten deze producten een optimale pH-waarde (tussen 7,5 en 8,5).

Ingrediënten
Maris Sal, Himalayazout, Natriumbicarbonaat, Natriumcarbonaat, Kaliumcarbonaat, Calciumcarbonaat, Magnesiumsulfaat, Agaat, Amazoniet, Barnsteen, Bergkristal, Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Citrien, Chyrsopraas, Rozekwarts, Turkoois en Smaragd.

Alka® Bad is vrij van:
Dierlijke producten, Aroma's en geuren, Aluminium en parabenen, Conserveermiddelen, Kleurstoffen, Siliconen, Minerale oliën

€26,95