ALKA® Boek: Jonger door ontzuren

Merk: - Alka®

Boek: Jonger door Ontzuren
Bindwijze: Paperback
Uitgever: WP health Products, 2012
Aantal pagina's: 160 pagina's
Aanbevolen leeftijd: 12 - 99 jaar
Auteur: Sang Whang
ISBN: 9789491597008

Wanneer zure afvalstoffen zich in ons lichaam ophopen krijgen we te maken met veroudering en gezondheidsklachten. Het is dus raadzaam zure afvalstoffen die in ons lichaam terecht komen, tijdig af te voeren. Dit heet het ontzuren van het lichaam.

“Jonger door Ontzuren” is de klassieke tekst over het zuur-base evenwicht, je pH-waarde, en een goede gezondheid. Het boek bevat een gedegen populair wetenschappelijke onderbouwing over de verzuring van het lichaam. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je door middel van het drinken van basisch water je lichaam kan helpen met het neutraliseren en afvoeren van de zure afvalstoffen.

De schrijver – Sang Whang
Sang Whang is ingenieur, wetenschapper, uitvinder en houder van een groot aantal patenten.

Hij heeft vele onderzoeken gedaan in alternatieve geneeswijzen en ontdekte de werking en het effect van basisch water op het lichaam.

Hij startte zijn eigen bedrijf en schreef dit boek met de oorspronkelijke titel: Aging and Reverse Aging.

De eerste 3 hoofdstukken hebben een meer technisch karakter. De resterende hoofdstukken zijn vooral beschrijvend en geven een helder en goed inzicht in verzuring en het effect hiervan op je lichaam.

Na het lezen van het boek heb je geen redenen meer om het verouderen van je lichaam en toekomstige gezondheidsklachten maar voor lief te nemen.
Want één ding is zeker, ontzuren kan iedereen!


€14,95