Etherisch Olie Kamille Rooms 10% 10ml

Merk: - Etherische Olie

Roomse Kamille olie: "Mild en zacht verbind ik je wonden!"

Latijnse naam: Anthemis Nobilis
Land van herkomst: Frankrijk
Winning: Waterdampdestillatie

De werking van Roomse Kamille is milder dan van de "Blauwe Kamille" daarom is Roomse Kamille een goede keus als je de olie wilt gebruiken voor kinderen. Gebruik lage doseringen. De Roomse Kamille is een erg dure olie, daarom is deze verdund tot een 10% oplossing in Jojoba olie. Je kunt deze olie gewoon gebruiken in een diffuser of brander.

LICHAMELIJK:

Kamille Rooms is een olie die je voor huidproblemen kan gebruiken zoals brandwonden, blaren, eczeem, acne en jeugdpuistjes, ontstekingen en abcessen, steenpuisten, wondjes en insectensteken, reuma, oorpijn, acne/jeugdpuistjes, ontstekingen, wondjes, insectensteken, zweertjes. Roomse Kamille is een ontkrampende olie en is voortreffelijk als je last hebt van een menstruatie met veel krampen. Bij migraine, nervositeit en stress heeft kamille ook zijn diensten wetenschappelijk bewezen onderzoek heeft uitgewezen, dat Kamille de uitzonderlijke eigenschap heeft om als tegengif te dienen die veroorzaakt zijn door verscheidene bacteriën zoals stafylokokken en streptokokken, gif wordt onschadelijk gemaakt, dit in tegenstelling tot de antibiotica waarbij de vermeerdering van de bacteriën wordt verstoord. Zeer kleine hoeveelheden van de Kamilleolie zijn al in staat als tegengif te functioneren.

PSYCHISCH:

Roomse Kamille olie heeft een rustgevende en kalmerende werking waarin je je behaaglijk en geborgen gaat voelen. Door het drinken van kamille thee maar ook het gebruik van deze olie tijdens een massage is heel doeltreffend. De Kamille olie is een perfecte olie om te gebruiken bij een overactief keelchakra en is voor iedereen aan te raden die de waarheid wil uit spreken zonder verwijten of boosheid. Deze olie helpt je je spirituele waarheid tot uitdrukking te brengen in woord maar ook creatief. Het versterkt de mediamieke begaafdheid.

€13,00