Etherische Olie Citroen 10ml

Merk: - Etherische Olie

Citroenolie staat voor “Ik ben een frisse wind voor de ziel!”

Latijnse naam: Citrus Limonum
Land van herkomst: Italië
Winning: Persing van de schil

LICHAMELIJK:

Je kan citroenolie kopen als je last hebt van huidproblemen zoals wratten, eksterogen en sproeten, maar deze etherische olie helpt ook bij allerhande problemen aan het mondslijmvlies zoals: ontstoken tandvlees, mondzweertjes of pijnlijke tong. Het herpesvirus dat een koortslip veroorzaakt is ook met citroen aan te pakken. Maak hiervoor een lippenbalsem met daarin citroen, tea tree en bergamot. Citroen activeert de witte bloedlichaampjes en daardoor wordt je weerstand versterkt en werkt het sterk antiviraal. Gebruik het daarom bij allerhande griepverschijnselen en infecties aan de luchtwegen.

PSYCHISCH:

Citroenolie is als een frisse wind door de ziel en stoft alle spinsels uit het verleden weg. Je bent direct weer in het hier en nu. Als er geen beweging zit in je leven en je voelt je geestelijk zwaar, dan zorgt citroen ervoor dat je je weer lichter en vrijer gaat voelen. Dat is wat etherische olie met je kan doen!

CONTRA-INDICATIE:

Er zijn nogal wat mensen die niet goed reageren op citroenolie dus daarom is het verstandig om altijd een allergietest te doen voor je citroenolie gaat kopen. Ook kan citroenolie niet in bad gebruikt worden want het kan de huid irriteren. Tevens is het fotosensibel dus pas op met zonlicht.

€8,25