Suit Matters Anti-Pollution Drops

Merk: - Suit Matters

Voor alle huidtypes
Verzorgingsolie en serum ineen
Verzorgt en hydrateert de huid
Anti-aging eigenschappen
Neutraliseert vrije radicalen, beschermt tegen vervuiling van buitenaf
Inhoud: 30 ml

Big, big city….
Anti-pollution Drops: dé reactie op het groeiend aantal huidproblemen die ontstaan door (milieu)vervuiling. Dit effectieve olieserum gaat zichtbare en onzichtbare effecten van vervuiling op de huid tegen en voorkomt daarmee vroegtijdige huidveroudering. Naast vroegtijdige huidveroudering zijn o.a. overmatige pigmentvlekvorming, ontstekingen, huiduitslag, eczeem en andere voorkomende huidproblemen gekoppeld aan stedelijke vervuiling.

SUIT anti-pollution drops bevat een geconcentreerde formule die onmiddellijk bescherming biedt tegen schadelijke verontreinigende stoffen uit de stad.
Het beschermt, verdedigt en ontgift niet alleen tegen de vrije radicalen en vervuiling, het helpt de natuurlijke afweer van de huid te versterken en het ondersteunt het vermogen om te ontgiften. De natuurlijke vocht- en barrièrefunctie maar ook de oliebalans van je huid komt in balans en de pH wordt hersteld.

Voor wie?
Een musthave voor elke citydweller. Geschikt voor alle huidtypen.

Waarom SUIT Anti-Pollution drops?
Anti-Pollution Drops beschermen natuurlijk niet alleen maar tegen vervuiling. Met basisingrediënten als theeolie, perillazaad-olie en Squalane is het een heuse alleskunner en verzorgen en hydrateren deze Drops je huid dag en nacht. Volgepakt met antioxidanten helpen ze bovendien de conditie van je huid gezond te houden en huidveroudering wat uit te stellen.

Vervuiling heeft diverse oorzaken zoals: uitlaatgassen, industrie, veeteelt, landbouw, energiewinning. Net zo divers als de oorzaken, zijn ook de verontreinigende stoffen heel divers, van lood, ozon, zwaveloxiden of stikstofdioxiden tot industriële residuen zoals polycyclische aromatische koolwaterstoffen, (ultra)fijne deeltjes maar ook UV-straling.

Vrije radicalen en vervuiling zijn nauw met elkaar verbonden. Vrije radicalen zijn chemisch instabiele nanodeeltjes, op zoek naar elektronen voor stabiliteit. Vrije radicalen nemen deze elektronen van andere atomen af, ook van de atomen uit menselijke cellen. Het gevolg daarvan is dat ze je huid kunnen aantasten, wat weer leidt tot vroegtijdige veroudering. Vitamines zorgen voor extra elektronen waar de vrije radicalen zich aan kunnen binden en kunnen zo de schade door verontreinigende stoffen helpen beperken.

Impact van vervuiling op de huid zijn: ontstekingen, uitdroging, stagnatie van de celvernieuwing, afsluiten van de poriën, aantasting van de barrière functie, ophoping van giftige stoffen, gevoeliger voor UV-straling, zuurstofgebrek, antioxidanten uitputting, overproductie van talg, verandering van de pH, DNA-oxidatie. De huid verliest langzaamaan haar barrièrefunctie en de kans op vroegtijdige veroudering van je huid, acné, een doffe uitstraling, een verslapte, gevoelige en/of een vlekkerige (ouderdomsvlekken) huid vergroot.

Gebruiksaanwijzing:
Verdeel 's morgens na je huidverzorgingsroutine 1-2 drops over je gezicht en masseer het goed in. Het serum verzorgt en hydrateert direct en vormt een onmiddellijk schild en beschermt je huid tegen de effecten van de stadse vervuiling.

Ingrediënten INCI:
Camellia Oleifera Oil, Perilla Ocymoides Seed Oil, Squalane, Helianthus annuus seed oil, Laminaria digitata extract, Schizandra sphenanthera fruit extract, Tocopherol, Calodendrum capense nut oil, Terminalia ferdinandiana fruit extract, Lactobacillus bulgaricus/salix alba bark, Cymbopogon martinii oil, Schinus molle oil, geraniol, linalool, limonene.

€37,50