Suit Matters Bakuchiol

Merk: - Suit Matters

100% natuurlijk Vitamine A serum
Plantaardige en veilige opvolger van Retinol
Bevordert huidvernieuwing
Stimuleert de collageenproductie van je huid
Kan hyperpigmentatie verminderen
Kan acne verminderen
Verzacht fijne lijntjes en rimpels
Met NCS / EcoControl keurmerk
Inhoud: 30 ml

Bakuchiol is een sterk geconcentreerd plantenextract van de Babchi-plant dat dezelfde huidvoordelen biedt als Retinol (Vitamine A) zonder de vervelende bijwerkingen van Retinol.

Wat is Bakuchiol?
Bakuchiol heeft antioxiderende, ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. Het bevordert huidvernieuwing, stimuleert de collageenproductie van je huid, kan hyperpigmentatie verminderen, fijne lijntjes en rimpels verzachten en acne verminderen.

Kortom, dé huidverjongende voordelen in een veilig, 100% plantaardig product! Net als Retinol wordt Bakuchiol als concentraat aan een olie toegevoegd. SUIT Matters gebruikt uiteraard het pure Bakuchiol extract.

Voor wie?
Voor liefhebbers van een Vitamine A serum en iedereen die de voordelen van retinol wil ervaren in een 100% natuurlijk, veilig alternatief. Voor een verjongingskuur van de huid, krachtig serum zonder hormoonverstorende stoffen!

Gebruiksaanwijzing:
Bakuchiol helpt de huid herstellen en stimuleert collageen. Masseer ’s avonds na het reinigen een paar druppels Bakuchiol in je gezicht. Laat vervolgens de nacht het werk doen. 1x per dag aanbrengen is voldoende. Gebruik je de Bakuchiol liever overdag? Geen probleem! Breng dan de Bakuchiol in de ochtend aan, op een gereinigde huid, voordat je je ochtendproducten aanbrengt.

Ingrediënten:
Camelina Sativa olie, Vitamine E, Bakuchiol extract, zonnebloemolie*

*Wat doet zonnebloemolie in deze formule?
Wist je dat sommige extracten worden opgelost in olie? Als je Vitamine E toevoegt aan een product, komt er automatisch de olie bij in de INCI waarin het is opgelost. Er wordt dus geen zonnebloemolie toegevoegd, er is een fractie aanwezig omdat hierin de Vitamine E is opgelost.


€24,50