Suit Matters Cleansing Oil

Merk: - Suit Matters

Voor alle huidtypes
Krachtige reiniger op basis van oliën
Met Arganolie en vitamine E
Verzacht, voedt en beschermt
Inhoud: 100 ml

Zelfs de beste waterproof mascara is nu easy-going! Cleansing Oil of OCM (Oil Cleansing Method) is de nieuwste rage op het gebied van huidreiniging.

Vergeet reinigingsmelk, hallo olie!
SUIT Cleansing Oil is een complete mix van een aantal zachte, reinigende oliën, that’s all…. Als kers op de taart zijn een paar krachtige essentiële oliën toegevoegd, elk met hun eigen mix van positieve eigenschappen. Koudgeperst, omdat alleen dan de essentiële werkstoffen behouden blijven. Deze mix, verrijkt met natuurlijke vitamine E, geeft je huid haar veerkracht terug en maakt haar natuurlijk schoon, zacht en glad.

Voor wie?
Geschikt voor alle huidtypes

Waarom SUIT Cleansing Oil?
Voor een mooie en gave huid is een goede huidreiniging net zo belangrijk als goede voeding. Zelfs zonder make-up kunnen poriën gaan verstoppen door invloeden van buitenaf. Deze oilblend reinigt niet alleen de meest hardnekkige make-up vlekken of extreem waterproof mascara, maar fungeert ook nog eens als moisturizer. De plantaardige oliën en vetten bevatten dezelfde stoffen als waar het natuurlijke huidvet uit is opgebouwd. Je huid neemt deze huidvet verwante stoffen snel in zich op. Daar waar je poriën nog wel eens verstopt raakten van een reiniger, worden ze nu juist geopend en goed schoongemaakt.

In SUIT Cleansing Oil zijn diverse rijke oliën samengebracht:
Zonnebloemolie, Macadamia olie, Jojoba olie, Argan olie, Druivenpitolie, Lijzaadolie, Teunisbloemolie, Rozenbottelzaadolie en Duindoornolie. Het mooie van deze oil blend is dat hij niet alleen uitstekend reinigt, maar dat hij ook uitstekend verzorgt. Je kunt hem ook gewoon als olie gebruiken op de rest van je lichaam. Het kan uitkomst bieden bij diverse huidproblemen. Of voeg een beetje olie toe aan je badwater. Je kan de olie zelfs gebruiken als massageolie.

Gebruiksaanwijzing:
Even schudden, doe een klein beetje op een vochtig wattenschijfje. Verdeel het over je gezicht en laat het even intrekken. Zelfs je waterproof mascara verdwijnt als sneeuw voor de zon en dat zonder brandende ogen te krijgen! Daarna met een warm washandje of watje verwijderen.

Tip voor zuinig gebruik:
Maak je wattenschijfje eerst nat met water en knijp het overtollige vocht eruit. Doe daarna pas de Cleansing Oil op je wattenschijfje. Hiermee voorkom je dat een groot deel van de olie door je wattenschijfje wordt opgezogen.

Ingrediënten:
Zonnebloemolie*, Macadamia olie*, Jojoba olie*, Arganolie*, Druivenpitolie, Lijnzaadolie*, Teunisbloemolie*, Vitamine E, Parfum (natuurlijke geurstoffen), Rozenbottelzaadolie*, Duindoornolie, Calendula extract*, Wortel extract,* Rozemarijn olie*.

* Biologisch€17,50