Suit Matters Thalasso Mask

Merk: - Suit Matters

Verwijdert vuil en vervuilende stoffen
Versnelt het proces van celvernieuwing
Dieptereiniging van je poriën
Vermindert acné
Bevat Chlorella en Bentoniet klei
Geschikt voor alle huidtypes
Inhoud: 200ml/100gr

Chlorofyl en diverse kleisoorten maken dit masker tot een heuse alleskunner. Actieve ingrediënten zoals spirulina en chlorella zijn al eeuwen krachtpatsers in de voedingssupplementen, maar ze doen ook echt wonderen voor je huid. In combinatie met klei geef je je huid naast een vitamine- en mineralenboost een grondige dieptereiniging.

Voor wie?
Dit masker is niet alleen geschikt voor alle huidtypes maar werkelijk geschikt voor echt iedereen, jong en oud. Want of je nu last hebt van jeugdpuistjes tijdens de pubertijd of van ouderdomsverschijnselen zoals verminderde elasticiteit van de huid, dit masker is een ware problemsolver door zijn krachtige detox, vitaminebom en zuiverende eigenschappen.

Waarom SUIT Thalasso Mask?
SUIT Thalasso Mask is erg effectief tegen huidveroudering maar ook voor diegenen die worstelen met rosacea, psoriasis, acné en allerlei andere soorten inflammatoire aandoeningen. Het versnelt het proces van huidcelvernieuwing. Dode huidcellen worden verwijderd en gezonde nieuwe cellen krijgen weer een plekje. Ook verbetert de textuur van je huid en worden je poriën diep gereinigd.

Chlorofyl bevat veel antioxidanten die essentieel zijn voor een gezonde en soepele huid. Chlorella en spirulina zijn rijk aan chlorofyl. Chlorofyl geeft niet alleen je huid haar natuurlijke glans weer terug maar heeft ook een diepzuiverende werking op je huid en helpt o.a. acné te verlichten. Algen hebben bovendien een antioxidatieve werking en helpen huidveroudering uitstellen.

Naast Chlorofyl zitten er nog veel meer actieve ingrediënten in die je huid een enorme boost geven, zoals Bentoniet klei. Je huid geneest van ontstekingen en irritatie, vlekken en hyperpigmentatie vervagen en puistjes worden aangepakt.

Het Thalasso Mask is verpakt in donker violet Miron-glas. Dit glas beschermt de waardevolle actieve ingrediënten tegen (zon)licht waardoor ze hun kwaliteit behouden.

Gebruiksaanwijzing:
• Gebruik dit masker één a twee keer per week.
• Doe twee theelepels poeder in een bakje en voeg ook ongeveer 3 theelepels water of Cleansing Oil toe.
Gemengd met water wordt het masker 15 minuten na het aanbrengen hard.
Meng je het aan met de Cleansing Oil, dan blijft het masker zacht.
Roer totdat er een roomachtige textuur is ontstaan.
• Breng het masker aan met een kwast, een spatel of met je vingers op een schone huid.
• Laat het masker 15 minuten intrekken en was het daarna af met lauwwarm water.
• Verzorg daarna je huid met de Face Cream, Squalane of de Anti-Aging Drops.

Per keer gebruik je slechts 2,5 gram en dan heb je echt een royale hoeveelheid.
Je maakt dus 50 maskers met 1 pot.
Bij 1x per week een masker gaat je pot een jaar mee.

Ingrediënten
Chlorella Vulgaris Powder*, Kaolin, Illite, Maranta Arundinacea Root Powder*, Spirulina Platensis Powder*, Bentonite, Pogostemon Cablin Oil*.

€37,50