The King of Herbs® Mumijo

Merk: - The King of Herbs®

Mumijo "De Gift van de Goden"
Honing-Shilajit

Mumijo is een donkerbruine harde teer die in een fossilisatieproces van miljoenen jaren is ontstaan uit honing en honingraten van in het wild levende oude bijenvolken.

Het is uiterst zeldzaam en komt alleen voor in grotten in zeer hoge bergstreken van Centraal-Azië. Mumjio wordt met de hand en met de grootste inspanning verzameld in gebieden boven 2.500 m in het Siberische Altai gebergte.

In de volksgeneeskunde wordt het "Het geschenk van de goden" genoemd en sinds vele duizenden jaren wordt het toegediend als een super-booster voor het immuunsysteem. Dit komt door de ruime aanwezigheid van mineralen – meer dan 80 soorten – waaronder Magnesium, Calcium, Fosfor en IJzer.

De echte (Honing) Mumijo uit Siberië is bekend en wetenschappelijk bewezen als de sterkste natuurlijke immuunversterker die de mens kent. In onze "the King of Herbs" producten gebruiken we alleen de hoogste en de meest krachtige van alle kwaliteiten, de echte "Honing-Mumijo".

De Mumijo die wordt gebruikt voor de "the King of herbs" Super Mix heeft een Vibratie van extreem hoog licht, terwijl bijna alle andere geteste Shilajit een extreem slechte vibratie hebben.

Van de jaren vijftig tot tachtig zijn aan de universiteit van Tasjkent uitgebreide studies verricht naar de therapeutische toepassingen van Mumijo. De volgende hoofdindicaties gelden als "wetenschappelijk medisch" (Bron Wikipedia):

• Immuno modulatie
• Verzorging van posterieure breuken
• Aandoeningen van het maagdarmslijmvlies (gastritis)
• Aambeien

Mumijo is een zeer zeldzaam product en kan alleen met extreme menselijke inspanning en soms ook met groot gevaar (gebruik van stijgijzers, touwen en andere bergsportuitrusting) worden verzameld. Dit maakt de ontginning zo moeilijk en het product zo kostbaar.

Porties: 90 porties (1 portie = 1 TKOH-lepel, kleine maat)

Ingrediënten: 100% pure Altai berg Triple-Gold-Quality Mumijo/honing Sjilajit, gecodeerd en van energie voorzien met baanbrekende Quantum Technologie energieën. Elk potje bevat 1 geprogrammeerde Amethist Kristal.

Gebruik*: 1 portie, tot 2 x p. dag. Mix in water, met Chaga, smoothies of shakes.

* GEBRUIK MUMIJO IN COMBINATIE MET CHAGA (1 of 2 x per dag):
STARTEN MET 2 WEKEN CHAGA/MUMIJO DAARNA 2 WEKEN ALLEEN CHAGA.
DAARNA STEEDS PER MAAND AFWISSELEN:
1 MAAND CHAGA/MUMIJO, 1 MAAND CHAGA ENZ.

Disclaimer: De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige voeding. Buiten bereik van kleine kinderen bewaren.

Netto. gewicht: 1 x 27 g€39,00